Reiki massage

Reiki massage is een combinatie van een Reiki behandeling volgens The Usui System of Natural Healing, een ontspanningsmassage (met kleding aan) & essentiële olien (in de aura).

We breiden je kennis uit, je leert je behandeling op basis van je intuïtie geven en we voegen er natuurlijke producten aan toe.

Wat is  
Reiki massage 
en wat kun je verwachten?

Reiki massage

Misschien ben je masseur en heb je eerder al Reiki 1 gedaan en wil je weten hoe je deze met elkaar kunt combineren? Misschien is masseren of werken met 100% pure etherische oliën helemaal nieuw voor je en ben je op zoek naar verdieping in jouw Reiki pad.

Dan heb ik speciaal voor jouw deze unieke verdiepingscursus gemaakt! Een Reiki massage kan uitstekend gecombineerd worden met andere therapievormen.

 

Praktische informatie

  • Vooropleiding: minimaal Reiki I
  • Duur: 2 dagdelen + evaluatie.
  • Kosten: 300,-
  • De cursus wordt gegeven in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers
  • Naslagwerk inbegrepen.

 

Twijfel je of heb je vragen? Laat het me weten.

Aan het einde van de cursus

Tijdens deze cursus leer je op basis van je intuïtie een Reiki behandeling en een massage met elkaar te combineren. Verder zullen we aandacht besteden aan de basis van de chakra’s, het meridiaanstelstel en deel ik informatie over wat 100% natuurlijke oliën voor jezelf en de ontvanger kunnen doen en krijg je een protocol mee naar huis om de oliën op de juiste wijze in te zetten. Je ontvangt géén inwijdingen. Je gaat ervaren door te doen!

Na het volgen van deze cursus kun jij op basis van je intuïtie en het olie protocol een volledige Reiki massage geven.

Reiki massage

300 eenmalig
  • 2 dagdelen
  • Inclusief handleiding en certificaat
  • Inclusief koffie/thee/water
Investering
Ontvang nieuwe inspiratie en tools om jouw  
Reiki massage 
op een nog dieper niveau over te dragen

Wist je dat?

Deze massage super toegankelijk is voor mensen die het lastig vinden hun kleding uit te doen en wel behoefte hebben aan liefdevolle aanraking?

0

Geen producten in de winkelwagen.