Kundalini Reiki® Platinum

Kundalini energie is geen andere vorm van Usui Reiki, maar een heel andere healingsvorm. Het is een aanvulling op je Usui Reiki en werkt met intentie en niet met symbolen.

Kundalini energie stroomt van nature bij iedereen, maar door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak en verliezen we onze aarding. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen.

Kundalini Reiki
Wat is  
Kundalini Platinum 
en wat kun je verwachten?

Kundalini Reiki® Platinum

Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt.

Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki juist van boven naar beneden stroomt. Als beiden geactiveerd zijn, dan zul je de optimale balans en energie ervaren.

Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, gebeurt geleidelijk. Het kan gebeuren dat er emoties vrijkomen omdat blokkades worden losgemaakt.

Kundalini Reiki zorgt voor een veilige manier van het activeren van deze energie en het geeft je toegang tot de grootst mogelijke bron van moeder aarde energie.

Praktische informatie

Je ontvangt
Uitgebreid handboek (PDF)
1 inwijding (level 1 t/m 3 Mastergraad).
7 extra inwijdingen (Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNA Reiki, Geboorte trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorige levens Reiki, Balans Reiki). Deze extra energieën kun je zelf activeren na het ontvangen van de level 3 Mastergraad. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze cursus.

Zodra je de inwijding(en) hebt opgehaald, mag je jouw ervaring met mij delen. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

Voor deze inwijding adviseer ik dat je  de live cursus Usui Reiki hebt gedaan, zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. Maar dit is niet verplicht.

Aan het einde van de cursus

De Kundalini Reiki energie werkt vooral in op je chakra’s en het kanaal dat door de ruggengraat loopt, van de stuit tot de kruin. Daarbij reinigt het ook de chakra’s. Kundalini reiki stroomt net als gewone reiki alsof het een eigen intelligentie heeft.

Kundalini Reiki laat je spirituele energie ontwaken in een tempo dat bij jou past.

Aan het einde van de cursus is je trilling toegenomen, heb je een volgende stap gemaakt in je spirituele groei en bewustZIJN en kun je de energie, ervaring en kennis gebruiken voor jezelf en anderen. 
Een verrijking in je levenspad.

Online Kundalini Reiki® Platinum

133 eenmalig
  • In je eigen tempo aan de slag, en beginnen wanneer jij wilt! Je ontvangt na betaling de inwijding op een zelf gewenst moment via een persoonlijk ingesproken webinar. De handleiding stuur ik naar je toe en uiteraard kun je vragen via de mail stellen. Voor de extra inwijdingen stuur ik je een meditatie toe die je kunt gebruiken!
Meest gekozen

Live Kundalini Reiki® Platinum

163 eenmalig
  • De eerste keer komen we samen (live of via beeldbellen), nemen we de theorie persoonlijk door en ontvang je de inwijding. Voor de zelf-inwijdingen (Geboorte Trauma, Locatie, Vorige Levens, DNA, Kristal Reiki en Balans Reiki) kun je deze ophalen via een ingesproken meditatie. Zo is het toch persoonlijk, en heb je thuis toegang tot alle aanvullende informatie.

Online Kundalini Reiki

85 eenmalig
  • Liever de Kundalini Reiki uit 1998 ontvangen? Dat kan uiteraard ook voel daarin wat passend is voor jou. Ook hierin kun je in eigen tempo aan de slag, en beginnen wanneer jij wilt! Je ontvangt de inwijdingen op een zelf gewenst moment via een persoonlijk ingesproken webinar. De handleiding stuur ik je toe. Voor de extra inwijdingen stuur ik je een meditatie toe die je kunt gebruiken!

Wist je dat?

‘Kundalini is one of the greatest energies. The whole body of the seeker starts glowing because of the rising of the Kundalini. Because of that, unwanted impurities in the body dissappear. The body of the seeker suddenly looks very proportionate and the eyes look bright and attractive and the eyeballs glow’ -Gyaneshwarie 1275 AD

0

Geen producten in de winkelwagen.