Chakra opstelling – de basis

Oneindig kan ik over chakra’s praten en vooral de invloed ervan op ons alledaagse. Want wat als je je eigen energie kunt reguleren in je lijf en kunt ontdekken waar energiepunten zitten, waar verstoringen zitten en hoe die samenhangen met bepaalde dingen waar je misschien in vast loopt, gedachten, routines, emotionele of fysieke klachten of trauma’s die je nog niet los kunt laten?
Dit en meer leer ik je in deze unieke opstelling!

Elke chakra representeert een specifiek thema of aspect in jouw leven.

Chakra opstelling – de basis

We hebben misschien wel 88.000 chakra´s in ons lichaam. Zeven daarvan zijn voor de meeste bekend als energievelden die ons lichaam beïnvloeden. Je kunt chakra’s voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. Ieder chakra heeft haar eigen kleur en bijbehorende emotie. Als één wiel een teveel of een te weinig aan energie heeft kan dit klachten veroorzaken.

Hoe zou het voor je zijn als je kunt voelen wat er nodig is? Waar nog pijnpunten, triggers of vastgezette emoties zitten? Door middel van deze unieke methode ga je leren door te ervaren!

Praktische informatie

Hoe we dat precies gaan doen? Dat laat ik je ontzettend graag in een opstelling ervaren. De basis is dat we ons in deze opstelling ingaan op het voeden van jouw chakra’s, doorvoelen, aanvullen, transformeren zodat het kan helen en jouw chi optimaal kan stromen.

Het is niet nodig om kennis van chakra’s te hebben. Dit ga je doorvoelen  Een fantastische basis om meer vanuit je gevoel te gaan werken, dan om direct te theorie in te duiken.

Hoofd uit - hart aan

We luisteren naar wat ze één voor één te vertellen hebben. Op deze manier kun je op een dieper niveau met jezelf verbinden en de energie de aandacht geven die het zo verdient.

Ik begeleid je met liefde! 
We zijn maximaal met 4 personen zodat er voldoende aandacht is voor jouw proces en reis door de chakra’s.

Chakra opstelling – de basis

99 eenmalig
  • 1,5 uur
  • Inclusief handleiding
  • Inclusief koffie/thee/water
Investering

Chakra opstelling - de basis ONLINE

75 eenmalig
  • 1,5 uur
  • Inclusief handleiding
  • Je zorgt zelf voor een papierpakket
Investering

Wist je dat?

Met deze opstelling wil ik je ontzettend graag inspireren om op een unieke, en nieuwe manier een energetische dialoog met jouw prachtige systeem aan te gaan! We zijn zoveel krachtigere wezens dan we soms denken en het werken met chakra’s kan daarin een enorme bijdrage geven aan jouw pad van bewustwording.

Deze opstelling legt de basis voor nog vele modules die volgen. Heb je vragen? Of wil je liever eerst kennismaken om te kijken of dit de juiste stap voor je is? Neem dan even contact met me op! Onthoud wel; de bloei van de prachtige chakra bloemen in jou kun je niet forceren of afdwingen. Wel kun je het zaadje planten op een mooie plaats en er goed voor zorgen door haar voldoende water, zonlicht, liefde en voeding te geven. Zie hoe het groeit en langzaam open bloeit! Doe je mee?

0

Geen producten in de winkelwagen.