Reiki en microdosering

Combineer Reiki met Cacao Bliss en ervaar de helende werking. Een unieke combinatie voor jou, om kennis te maken met energie werk of plantmedicijnen. Laagdrempelig, veilig en helemaal voor jou!

Start jouw eerste kennismaking met energiewerk en/of microdosing hier?

Wat is  
Reiki en microdosering 
en wat kun je verwachten?

Reiki en microdosering

Waarom microdosering?
Microdosing houdt in dat je een kleine dosering (microdosing) van een plant medicijn neemt. Het brengt een helingsproces op gang en helpt je om meer vanuit je hart te leven. Dit kan dus ook zorgen voor inspiratie, durf, creativiteit en het lef om actie te nemen op je dromen.

Ook ideaal als je nog nooit met plantmedicijnen hebt gewerkt en eerste stap wilt zetten. Bevalt de microsodosering? Dan zou je dit voor een periode van een maand thuis kunnen doen maar dat ga ik je allemaal uitleggen.

Praktische informatie

Kan ik normaal functioneren als ik Microdosing doe? YES!
Je kunt gewoon werken,  auto rijden, er voor je kinderen zijn.

Geen zorgen. Het principe van Microdosing is namelijk dat je de juiste dosering vindt waarbij je geen trippend gevoel ervaart, maar toch een positief effect voelt van de Microdosing.

Heb je geen Reiki maar wil je wel graag weten of microdosing iets voor jou is? Ook dan kun je gewoon meedoen. Iedereen kan met energie werken en dat laat ik je graag ervaren.

Gebruik je op dit moment antidepressiva?
Dan is het niet slim om te starten met Microdosing.

Wat kan ik verwachten?

Ik ga je wat uitleggen over Cacao, Cacao Bliss en de helende werking. Daarna zullen we starten met een reinigingsritueel, starten met de microdosering Cacao Bliss, geven we onszelf een healing en nog veel meer leuks en is er voldoende ruimte voor jezelf om vragen te stellen, inzichten te krijgen. Ook krijg je van mij een inwijding cadeau.

Advies Draag comfortabele kleding, en probeer 2 uur vooraf te ontbijten, eerder mag ook maar liever na 8 uur even niets. Drinken uiteraard wel. Ook adviseer ik de dag vooraf geen koffie of alcohol, zodat het op een zachte en liefdevolle manier door je heen kan werken.

Reiki en microdosering

77 eenmalig
  • 2 uur
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief microdosering
Investering

Ervaar genezing door de kracht uit de natuur!

0

Geen producten in de winkelwagen.