Opfriscursus Reiki

Heb je ooit een Reiki 1 of 2 cursus gedaan en wil je graag de draad weer oppakken? Of is het lang geleden en wil je graag een opfris initiatie? Kies dan voor een opfriscursus Reiki 1 of 2.

Ik geef deze begeleiding individueel zodat je alle aandacht hebt en al je vragen kunt stellen!

Wat is  
Opfriscursus Reiki 
en wat kun je verwachten?

Opfriscursus Reiki

Waarom opfrissen?
Een inwijding in Reiki is een inwijding voor het leven. Maar het kan zijn dat je om welke reden dan ook niets meer met Reiki hebt gedaan na je inwijding en dat is jammer.

Je kunt altijd weer met Reiki verder gaan wanneer je dat wilt. Is het echt heel lang geleden, of heb je ergens anders je Reiki 1 en 2 gehaald en wil je verder dan adviseer ik een korte opfriscursus te doen.

Pak de draad weer op!
&
Geef je Reiki-kennis en vaardigheden een boost.

Praktische informatie

We plannen samen een moment in om de opfris te doen, dit kan zowel op locatie als via zoom.

Na de cursus voel je de energie weer stromen, kunt dit moeiteloos in je leven toepassen en weet je hoe je nog meer van het leven kunt genieten met Reiki.

Ik inspireer je graag Reiki te leven in plaats van alleen te ‘doen’. Je bent energie en die mag je vrijuit laten stromen.

Opfriscursus Reiki

90 per opfris
  • 1,5 uur begeleiding
  • Inclusief handleiding en certificaat
  • Inclusief handleiding en certificaat
Investering

Wist je dat?

Naast de opfriscursus organiseer ik ook Reiki oefenmomenten. Deze zijn naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend! In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling en energie. Het geeft je een verdieping in jouw eigen helingsproces en dat van andere

0

Geen producten in de winkelwagen.