Purple Reiki

Purple Reiki is een fantastische energie die met name helpt bij het oplossen van blokkades en het weer laten stromen van (vastgelopen) energie.

Wat is  
Purple Reiki 
en wat kun je verwachten?

Purple Reiki

Soms zijn cliënten en hun behandelaars zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s.

Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de behandelaar zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen.

De plek kan zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer pure en krachtige energie.

Founder: Ole Gabrielsen

Praktische informatie

  • Minimale vooropleiding: Reiki Master of Kundalini Master
  • Purple Reiki is heel geschikt bij de behandeling van anderen, maar kan ook grote resultaten geven voor jezelf.
  •  Je ontvangt één inwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email.
  • Ik geef de inwijding persoonlijk aan je door. Dit kan via beeldbellen 
  • Jouw investering voor deze individuele inwijding bedraagt € 35,-.

Aan het einde van de inwijding

Al direct tijdens en na de inwijding kun je bij jezelf waarnemen dat blokkades doorbroken worden, mogelijk zie je een paarse gloed en voel je direct veranderingen in je lichaam. De inwijding werkt maximaal 21 dagen door, meestal merk je in de eerste week de meeste verandering.

Purple Reiki

35 eenmalig
  • 1 inwijding op afstand
  • Inclusief handleiding en certificaat
Investering

Wist je dat

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

0

Geen producten in de winkelwagen.