Essentiële oliën en edelstenen

Een combinatie van kristalgenezing en aromatherapie in één workshop.

Tijdens een workshop neem ik je mee in de wereld van de essentiële oliën van Young Living. Wat zijn essentiële oliën, hoe werken ze en hoe kun je ze inzetten voor je welzijn en gezondheid.

Vervolgens ga ik specifieker in op een aantal oliën en waar je ze voor in kunt zetten.

Essentiële oliën en edelstenen 
en wat kun je verwachten?

Essentiële oliën en edelstenen

Een magische combinatie
De trilling van de olie kan de trilling en werking van de edelstenen verhogen. Door het trillingsniveau kunnen beide je ondersteunen weer balans te vinden.

Essentiële oliën worden voornamelijk uitwendig gebruikt. Door de huid heen dringen ze (binnen 20 minuten) diep in het lichaam binnen, waar ze op inwendige organen inwerken. Als je zuivere etherische oliën hebt, dan zijn ze van een hoge vibratie en daardoor krachtig in hun werking. De werking van beide kan zowel lichamelijk, geestelijk als energetisch zijn.

Praktische informatie

Na de uitleg mag je een eigen roller van 10 ml maken met eigen gekozen oliën voor het doel dat je kiest. Uiteraard krijg je hierbij mijn hulp en advies. De 10 ml roller kun je mee naar huis nemen voor dagelijkse ondersteuning.

BewustZIJN

Wil jij je bewustzijn verbreden? Aan de slag met natuurlijke producten? Of heb je al een Starterkit van Young Living gekocht en wil je je laten inspireren? Meld je dan aan voor deze workshop.

Essentiële oliën en edelstenen

42,50 eenmalig
  • 2 uur
  • Inclusief handleiding en roller
  • Inclusief koffie/thee/water
Investering

Wist je dat

Regelmatig heb ik ook oliën workshops met een ander thema (de huid, libido etc.)

0

Geen producten in de winkelwagen.